Navýšenie cien

Vážení zákazníci našej televíznej platformy,

v prvom rade sa Vám chceme poďakovať za prejavovanú dôveru, ktorú si veľmi vážime a veríme, že naše služby Vám aj naďalej budú prinášať radosť a potešenie.

V súčasnosti však čelíme zvyšovaniu nákladov výrazného zvýšenia cien licencií zo strany vysielateľov najžiadanejších slovenských televíznych staníc, sme tak ako aj ďalší šíritelia TV vysielania, nútení pristúpiť k úprave cien niektorých televíznych služieb ( najmä TV Markíza, JOJ, TA3,) s účinnosťou od 1.6.2023.

Z tohto dôvodu budú ceny TV služieb a balíkov od júna 2023 na Vašich faktúrach zvýšené nasledovne podľa tabuľky.

BalíkZvýšenie ozvýšenie
o bez TV JOJ
a TV Markíza
Nová cenaNová cena
bez TV JOJ
a TV Markíza
Základ TV1,8 €0,7 €7 €5,7 €
Basic3,8 €2 €16,8 €15 €
Maxi SK4,8 €2 €25,8 €24,8 €
   
Balíček Rodina2 €0,7 €20 €18,7 €
Baliček Relax3 €2 €27 €26 €
Balíček Komplet5 €4 €33 €32 €
   
Baliček Domacnosť M4 €2,5 €25 €23,5 €
Baliček Domacnosť L5 €3,5 €32 €30,5 €
Baliček Domacnosť XL7 €5,5 €38 €36,5 €

Upresňujeme, že nová cena je s DPH.

V spoločnosti HRAŠKA SYSTEMs, s.r.o., sa snažíme hľadať v rámci zmien podmienok vždy optimálne riešenie – tak aby ste Vy, zákazníci, dostávali atraktívnu programovú ponuku, technicky kvalitný TV signál, čo najviac TV kanálov vo vysokom HD rozlíšení, neustále modernizované služby a pri tom všetkom aj prijateľnú cenu. Zmieňované posledné zvyšovanie licenčných poplatkov zo strany najsledovanejších slovenských vysielateľov bolo však extrémne výrazné – až o niekoľko stovák percent. Aby sme mohli dodržať všetky vyššie uvedené kritériá atraktívnosti ponuky a kvality Vašich služieb, boli sme preto nútení – rovnako ako postupne ohlásili alebo ohlasujú aj iné spoločnosti poskytujúce šírenie TV vysielania – pristúpiť k úprave cien za poskytované služby.

Vážený zákazníci, v rámci vzniknutej situácie v prvom rade oceníme Vaše pochopenie faktu, že ju nespôsobila spoločnosť HRAŠKA SYSTEMs, s.r.o. a, že reagovať na zvýšenie cien licencií TV služieb sú nútení aj ďalší šíritelia televízie na Slovensku. Všetky Vaše prípadné otázky týkajúce sa úpravy ceny za služby televízie, možnosti prechodu na iné služby, rozšírenia existujúcich služieb, využitia aktuálnej ponuky alebo možnosti odstúpenia Vám zodpovieme telefonicky cez pracovné dni od 8:00 do 20:00 na tel. č.: 02/222 00 00, alebo e-mailom na info@hraskastudio.sk.

Pokiaľ si neželáte sledovanie TV kanálov spoločnosti TV Markíza a JOJ, tak tieto programy vám budú deaktivované a suma sa bude navyšovať na Vašej faktúre podľa tabuľky.

Ďakujeme za pochopenie a radi by sme Vás ešte raz uistili, že vzhľadom na úpravu ceny budeme teraz venovať ešte intenzívnejšie úsilie, aby ste mali čo najatraktívnejšiu programovú ponuku a kvalitný príjem televízie.

Dovoľujeme si Vás požiadať, aby ste počnúc júnom zabezpečili uhrádzanie novej sumy podľa Vaše faktúry. Dôležité to je najmä ak uhrádzate Vaše faktúry trvalým príkazom – v tomto prípade bude potrebné nahradiť ho novým (upraveným) príkazom.

Veríme, že oceníte našu neustálu snahu prinášať Vám kvalitné služby a zachováte nám svoju priazeň.

S úctou
Váš HRAŠKA SYSTEMs, tím.
Ďakujeme.

Dokument na stiahnutie:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Oznam o zmene cenníkov platný od 1.6.2023